Our Story

DESPRE NOI

Imaginați-vă o experiență vinicolă în care fiecare sticlă pe care o deschideți ascunde  doar exceptionalul o surpriză care vă încântă simțurile și vă copleșește cu rafinament și gusturi excepționale. Această senzație unică de a descoperi în permanență vinuri de înaltă calitate, indiferent de alegerea dumneavoastră, este visul oricărui pasionat de vin.

Fie că este vorba de un Chardonnay nobil, un Cabernet Sauvignon elegant sau un Riesling aromatic, imaginați-vă că, de fiecare dată când deschideți o sticlă nouă și necunoscută, sunteți întâmpinat de o explozie de arome și gusturi excepționale care vă captivează papilele gustative și vă transporte într-o călătorie senzorială de neuitat.

În această lume ideală a vinului, orice alegere pe care o faceți devine o surpriză plăcută și o oportunitate de a descoperi un nou vin remarcabil. Fiecare sticlă deschisă devine un moment de emoție și anticipare, iar savurarea fiecărei înghițituri devine un act de descoperire și de învățare despre complexitatea vinului.

Această experiență extraordinară fara ORDESSOS ar putea fi posibilă doar cu ajutorul unui expert în vinuri, care să vă ghideze în alegerile dumneavoastră și să vă ofere doar vinuri de cea mai înaltă calitate. ORDESSOS înseamnă că, indiferent de vinul ales sub aceasta sigla, puteți avea încredere că veți descoperi un vin exceptional, care să vă încânte și să vă ofere o experiență vinicolă de neuitat.

Imaginea de a deschide o sticlă de vin și de a găsi de fiecare dată doar exceptionalul este, fără îndoială, o experiență uluitoare și plină de satisfacție pentru orice iubitor de vin. Este o realitate în care fiecare degustare devine o călătorie în lumea vinului, unde descoperirea vinurilor de înaltă calitate devine norma și bucuria degustării este întotdeauna amplificată de surpriza și emoția unui vin extraordinar.

Ordessos a apărut ca un răspuns la dorința pasionaților de vin de a găsi întotdeauna un vin de înaltă calitate.